Customer service

Responzivna  korisnička podrška koja rješava izazove i upite vaših kupaca gradi neraskidivu lojalnost.
Posvetite se svom poslovanju dok mi stručno, profesionalno i brzo odgovaramo na upite vaših klijenata - kroz sve komunikacijske kanale! 

 

Virtualna asistencija

Odgovaramo na upite kupaca o vašim proizvodima i uslugama, rješavamo probleme s kojima se suočavaju te prikupljamo i analiziramo njihove povratne informacije kroz provedene ankete o zadovoljstvu sa vašom uslugom, proizvodima i sl.. Dogovorene termine unosimo u zajednički kalendar i dajemo up to date informacije o vašem poslovanju.

Komunikacijski kanali

Nema kanala koji ne pokrivamo! Naša korisnička podrška s vašim kupcima komunicira na svim dostupnim platformama poput društvenih mreža, google review-a, whatsappa, maila i tako dalje. Znamo da se nemate kada baviti i s tim, ali znamo i koliko pravovremena informacija znači vašim potencijalnim klijentima!

Custom made pristup

Tko pita, ne skita. Svjesni činjenice da na određene upite kupcima ne možemo odmah odgovoriti, s vama ćemo se konzultirati oko svih važnijih pitanja. Cilj nam je kreirati iznimno korisničko iskustvo za vaše kupce -prije, za vrijeme i poslije njihove kupovine!

Zatražite ponudu ili naš poziv:

Unesite Ime i prezime.
Unesite ispravnu e-mail adresu.
Unesite ime tvrtke ili obrta.
Unesite broj telefona.
Prihvatite uvjete.