o nama

Mi smo ekipa koja se zabavlja
i ostvaruje ciljeve!

O Idoneusu

Jedna smo od vodećih marketinških agencija specijaliziranih za malo i srednje poduzetništvo. Znanjem i iskustvom pomažemo klijentima da se povežu s kupcima i povećaju vidljivost svojih proizvoda i usluga na lokalnom tržištu.

Stručni, motivirani i dobro raspoloženi zaposlenici su ono što naši klijenti uvijek ističu. Kroz godine smo tako stekli i brojne prijatelje.

Redovito ulažemo u edukaciju naših zaposlenika i rado organiziramo druženja. Zajednički slavimo svaki uspjeh i rješavamo svaki izazov. To nas motivira da pomičemo granice i uvijek dajemo više.

O MojKvart.hr
najpoznatija hrvatska poslovna tražilica

Već u ranoj fazi pojave digitalnog marketinga prepoznali smo potrebu malih i srednjih poduzetnika da se predstave svojim kupcima na internetu. Tako je 2005. godine nastao portal MojKvart.hr – danas najveća hrvatska poslovna tražilica koja je tijekom godina osvojila i nekoliko nagrada.

Portal je postao jedinstveno mjesto na kojem svoje usluge i proizvode kupcima iz cijele Hrvatske predstavlja više od 2 700 malih i srednjih poduzetnika. MojKvart.hr mjesečno broji preko 1.670.933 posjeta.

Početkom 2014. godine ušli smo u partnerstvo s 24 sata d.o.o. i Večernji list d.o.o., koji su postali 40 % vlasnici Idoneusa. Time smo portalu i klijentima osigurali najbolju poziciju i proširili ponudu naših usluga.

Danas je MojKvart.hr najbolje pozicionirana poslovna tražilica na Googleu.

Za uspjeh poslovanja važni su ljudi

Idoneus d.o.o. vode stručnjaci koji su svojim znanjem i iskustvom unaprijedili sve naše usluge, ojačali poziciju na tržištu i uveli brojne pogodnosti za zaposlenike.

Njihov zajednički cilj je motivirati svakog pojedinca kao i timove da postižu najbolje rezultate, pomiču svoje granice i pri tome se dobro zabavljaju.

 

Naš menadžment:
Borna Segulin

Direktor

Alja Pavlić Ravšer

Direktorica marketinga

Kristina Valjak

Direktorica financija

Veronika Jurišić

Direktorica korisničke podrške

Telefon:

01 244 25 25

Adresa:

Vlaška 79, Zagreb

E-mail:

info@idoneus.hr