Karijera

Želiš biti dio super poticajnog radnog okruženja? Zanima te marketing i digitalno oglašavanje? Misliš da si kreativan i proaktivan? Ako na ova pitanja odgovoriš potvrdno, želimo te u svom timu!

Misliš da bi se nekom projektu trebalo pristupiti na drugačiji način? Super!

Kao mjesto otvorene komunikacije i inkluzivnosti, Idoneus potiče raznolikost, drukčije pristupe radu i nove ideje! Vodimo se rezultatima, a ne udžbenicima.

Ovdje se snovi ostvaruju. Klišej, znamo, ali tako je!

Mnogi su naši Manageri svoju Idoneus priču započeli kao studenti željni novih znanja i iskustava. Od studentskih ugovora i juniorskih pozicija, veliki je broj naših kolega promoviran na rukovodeće pozicije. 

Veronika Jurišić

U Idoneusu sam počela raditi davne 2011. godine i lani proslavila 10. godišnjicu rada! Svoju sam Idoneus priču započela u call centru, a s vremenom sam napredovala i do Middle i Financijskog menadžmenta! Po struci sam komparatist, ali i aktivna maratonka sa 78 medalja! U Idoneusu sam imala priliku aktivno sudjelovati u svakom projektu, poput otvaranja MojGrad.hr poslovne tražilice u Srbiji, te otvaranja novih odjela i uvođenja novih usluga za klijente u Hrvatskoj. Nakon završetka kritičnog pandemijskog razdoblja, preuzela sam poziciju Financijskog i administrativnog managera te kadrovske poslove. Za sve to vrijeme se i dalje paralelno na profesionalnoj razini bavim sportom te kao članica trofejne Hrvatske ultramaratonske reprezentacije nastupam na velikim natjecanjima i i dalje skupljam medalje. ;)

Ako te ovih nekoliko točaka zainteresiralo, moramo ti reći da… TO NIJE SVE!

Ostatak ti ispričamo u našem super uredu u Vlaškoj ulici. Pošalji nam životopis na mail info@idoneus.hr  i ispuni svoju prijavu za posao na željenoj poziciji. 

Veselimo ti se! 🙌😊

Prijava za posao

Unesite Ime i prezime.
Unesite ispravnu e-mail adresu.
Unesite broj telefona.
Prihvatite uvjete.