Affiliate partnerstvo

Postanite naš affiliate partner i ostvarite vrhunske provizije sa svakom novom preporukom!

Pregled programa

Kod planiranja našeg affiliate programa, glavni cilj je bio kreiranje realnosti u kojoj svi uključeni sudionici ostvaruju svoja očekivanja i odlične rezultate.

20%

provizija

Zaradite proviziju na temelju ukupnog iznosa godišnje pretplate na određenu uslugu sklopljene između nas i Vaše preporuke.

€5000

prosječna godišnja isplata provizije

Paketi oglašavanja u Idoneusu cijenom u prosjeku variraju između €700-€2000 godišnje, što znači da na samo 10 ostvarenih prodaja godišnje možete zaraditi više od 5000€.

6 mjeseci

za realizaciju prodaje

Ukoliko se prodaja s proslijeđenom preporukom realizira kroz 6 mjeseci, affiliate partner ostvaruje pravo na proviziju.

Prijavite se i postanite naš affiliate partner3 koraka do veće zarade

1

Prijavite se

Ispunite kontaktni obrazac i kontaktirat ćemo Vas za informativni razgovor u roku 24 sata.

2

Preporučite

Preporučite naše usluge onima koji ih trebaju i povežite nas s njima.

3

Zaradite

Kada Vaša preporuka kupi paket oglašavanja, zarađujete proviziju na ukupan iznos paketa.

Iskoristite odličnu poslovnu priliku!

Imamo odgovore na sva Vaša pitanja

Priključivanje našem programu partnerstva je u potpunosti besplatno.

Naravno da bismo Vas voljeli imati kao klijenta, ali to nije uvjet za pridruživanje affiliate programu.

Ovaj program je namijenjen svima koji žele dodatno zaraditi, posebno onima koji često i redovito komuniciraju s većim brojem poslovnih subjekata. Iako je posebno prikladan za prodajne predstavnike i poslovne subjekte koji rade sa B2B sektorom, naš je program otvoren svima, bez obzira na pozadinu ili iskustvo osobe.

Idoneus potpuno samostalno izvršava end-to-end prodajni proces i redovno informira Affiliate partnera o promjeni prodajnih statusa. Ukoliko Affiliate partner poželi, može i samostalno odraditi prodajni proces. U tom slučaju preporučujemo edukaciju s našim predstavnicima kako bismo Vas upoznali sa svim detaljima paketa.

Idoneus redovito šalje informacije svojim Affiliate partnerima jednom mjesečno. Te informacije uključuju ispostavljene fakture za preporuke koje su partneri dali, obračun za provizije te detalje o isplati tih provizija. Idoneus se obvezuje isplatiti navedeni račun affiliate partneru u roku od 30 dana, kako bi se osigurala učinkovita i transparentna poslovna suradnja.

Pored sastanka, brošura i e-mail korespodencije u svrhu upoznavanja s našim uslugama, možete sudjelovati i na nekom od naših business meet-upova koje organiziramo. To su događaji na kojima možete upoznati nas i naše partnere, naučiti više o našim uslugama i razmijeniti iskustva s drugim poslovnim ljudima. Na business meet-upovima nudimo i vrhunsku hranu i piće kako biste se mogli opustiti i uživati u druženju.

Prijava za affiliate partnerstvo

Unesite Ime i prezime.
Unesite ispravnu e-mail adresu.
Unesite broj telefona.
Prihvatite uvjete.